Tevredenheid na Race 4 in Assen

Zaterdag 11 juni heeft het TT racing team race 4 in Assen gehad. Het was een bewogen dag met ups en downs maar al met al zijn we als team tevreden.

 

Kwalificatie 2 was hectisch er kwam een rode vlag situatie en daarna kregen de rijders nog 8 min om een snelle tijd neer te zetten. Voor Frank was dit snel afgelopen, een rijder voor hem werd er afgereden en Frank kon deze crash niet meer ontwijken waardoor Frank er ook hard af ging in de haarbocht. Eduard had een 20ste startplaats te pakken met een tijd van 1.48.9 en Frank mocht 18de starten met een tijd van 1.47.8. Met man en macht werd de motor van Frank gereed gemaakt voor de race en deze was 5 min voor de race weer gereed.

 

Frank en Eduard waren goed weg bij de start. Frank kwam op P20 de eerste ronde door en Eduard als 26ste na een moeilijke eerste ronde. De mannen maakte een mooie opmars en wonnen elke ronde plaatsen. Frank streed om P15 met nog 5 andere rijders wat een hele mooie strijd was. Eduard wist zich terug te knokken naar P22 en finishte ook op die plaats. Frank probeerde nog een actie te plaatsen in de GT in de laatste ronde maar kwam net te kort en behaalde een nette 17de plaats.

 

Eduard: β€˜Jammer van de fout in de eerste ronde waardoor ik bijna achteraan moest aansluiten. Ik ben wel tevreden met mijn opmars en mijn rondetijden waren ook goed. Ik wil al sponsoren graag bedanken.’

 

Frank: β€˜Na een harde crash in de kwalificatie waar ik zelf niks aan kon doen ben ik heel tevreden met de race en blij dat ik toch nog een 1.47.8 in de race wist te rijden. Dit weekend heb ik weer 1.1 seconden van mijn PR gereden. Alle mensen die mij geholpen hebben dit weekend en alle sponsoren heel erg bedankt!

 

De volgende wedstrijd is 16 & 17 juli in Assen. Misschien rijden we als team ook nog de 501 endurance wedstrijd mee als team 2 juli in Assen. We kijken uit naar de volgende wedstrijd!

 

16AM3-1979

16AM3-4602