TT racing met Eduard Troost & Frank Nieman van start in NK Supercup 600

In het seizoen van 2016 zal het TT racing team een uitbreiding krijgen. Het team zal als net zo als voorgaande jaren uitkomen in het NK Supercup 600, maar dit jaar niet alleen met Eduard Troost ook Frank Nieman zal zich toevoegen in ons team. Beide mannen zullen rijden op een Honda CBR600 RR!

 

 

Eduard Troost: ‘Na 2 seizoenen in de NK supercup 600 te hebben gereden is mijn doelstelling om in de top 10 te eindigen. Dat zal zeker nog niet makkelijk worden door het zeer sterke deelnemersveld. Samen met mijn vader en Willem-Jan gaan we er alles aan doen om onze doelstelling te halen. Het gaat zeker een mooi seizoen worden met de nieuwe trailer en een mooie race kalender.’

 

Frank Nieman: ‘ik ben super blij met deze kans bij het TT racing team. Na veel overwinningen in de Yamaha R125 Cup en Kickstart Expi klasse is dit het juiste moment om de stap te maken na de 600. Het zal voor mij een leerjaar worden, ik heb een ervaren team om mij heen die mij hierbij kunnen helpen. Ik wil alle sponsoren van TT racing en mijn persoonlijke sponsoren alvast heel erg bedanken.’

 


TT racing is al de hele winterstop druk om een trailer gereed te maken voor het seizoen van 2016. Er is een onder andere een uitschuifbare living, lade voor de tentvloer en een bandenrek gemaakt. Voor meer foto’s, bekijk ze hier!

16AA2-9054 15 - Trailer TT Racing Team

 


25&26 maart mogen onze rijders eindelijk los! Vrijdag 25 maart zijn er trainingen voor Eduard en Frank. 26 maart is de eerste wedstrijd op het TT circuit van Assen, u bent van harte welkom! Klik hier voor het tijdschema.